Hoppa till innehåll
Hem » Property » Takvåning till salu, Avenida de Tirajana, 17

Takvåning till salu, Avenida de Tirajana, 17

  • av

€ 230.000

  • Date added: 09/28/23
  • Bedrooms: 2
  • Bathrooms: 1
  • Area: 53 m²

Description

Lägenhet belägen på översta plan i Apartamentos Barbados, beläget i hjärtat av Playa del Inglés. Den består av vardagsrum, kök med frukostbar, två sovrum med plats för dubbelsäng, inbyggda garderober, badrum med dusch och en terrass där man kan njuta av fantastisk utsikt över bergen och de gemensamma områdena med trädgård och pool. Dörrarna och fönstren är dubbelglasade och tonade vilket hjälper till att hålla en konstant temperatur.

Lägenheten säljs fullt möblerad. Vardagsrummet har luftkonditionering för de varmaste dagarna. Under de senaste åren har det skett flera förbättringar av fastigheten, så den är i gott skick.

Detta komplex är känt för sitt idealiska läge nära Yumbo köpcentrum. Det finns även busshållplats i närheten och alla typer av affärer och bekvämligheter kan nås inom bara några minuters gångavstånd. Stranden ligger på promenadavstånd.

Trots att det är ett turistkomplex som omfattas av gällande turistlagstiftning kan det finnas enheter som inte är avsedda för turistanvändning, utan för ägarens eget bruk eller som andra hem etc.

Fastigheten har ett hyreskontrakt i kraft, med drygt två år kvar till utgångsdatumet.

Kontakta oss gärna för mer information om denna fina lägenhet och för att boka en visning!”

Video