Hoppa till innehåll
Hem » Property » Lägenhet till salu, Avenida de Tirajana, 17

Lägenhet till salu, Avenida de Tirajana, 17

  • av

€ 210.000

  • Date added: 09/28/23
  • Bedrooms: 2
  • Bathrooms: 1
  • Area: 53 m²

Description

Lägenhet belägen på första våningsplan i Apartamentos Barbados i hjärtat av Playa del Inglés. Den består av vardagsrum, kök med frukostbar, två sovrum med plats för dubbelsäng, inbyggda garderober, badrum med dusch och en terrass där man kan njuta av utsikt över bergen och de gemensamma områdena med trädgård och pool. Dörrarna och fönstren är dubbelglasade och tonade vilket hjälper till att hålla en konstant temperatur.

Lägenheten säljs fullt möblerad. Vardagsrummet har luftkonditionering för de varmaste perioderna. Under de senaste åren har det skett flera förbättringar av fastigheten, så den är i gott skick.

Detta komplex är känt för sitt idealiska läge nära Yumbo köpcentrum. Det finns även busshållplats i närheten och alla typer av affärer och bekvämligheter kan nås inom bara några minuters gångavstånd. Stranden ligger på 15 minuters promenadavstånd.

Detta är ett turistkomplex som omfattas av gällande turistlagstiftning men det kan finnas enheter som inte är avsedda för turistanvändning, utan för ägarens eget bruk eller som andra bostad etc.

Fastigheten har ett hyreskontrakt i kraft, med mindre än två år kvar till utgångsdatumet.

Kontakta oss gärna för mer information om denna fina lägenhet och för att boka en visning!