Ett företag i drift dedikerat till elektronisk registrering av arbetstiden för diverse företags personal. Det ger en detaljerad kontroll av var och en av arbetarna när det gäller semester, anställningsavtal, betald/obetald ledighet, såväl som ledighetsperioder, etc. Bolaget är fullt bildat med bankkonto och all dokumentation i ordning. Säljes på grund av tidsbrist. Kontakta oss för mer… Läs mer »Till salu: företag som ägnar sig åt elektronisk registrering av personal

Ett företag i drift som ägnar sig åt uthyrning av nyckelskåp. Perfekt för nyckelleveranser utanför arbetstid, semesterbostäder etc. Bolaget är fullt bildat med bankkonto och all dokumentation i ordning. Säljes på grund av tidsbrist. Kontakta oss för mer information.

Installationernas belägenhet har kapacitet för flera verksamhetsområden av olika specialister, allt beroende på den inriktning man vill ge framledes. Belägenheten i marknivå är optimal. Avfart till motorväg på kort avstånd. Består av patient-mottagning, patient-toalett, 2 läkar-mottagningskontor i direkt anslutning till ingång, stort behandlingsrum med anslutning till ambulansintag och ytterligare ett läkar-mottagningsrum samt personalutrymme med personaltoalett.… Läs mer »Affärsöverlåtelse av skandinavisk klinik på Gran Canaria

Denna välkända bar har ett utmärkt läge och är otroligt populär hos alla nordiska vänner på ön. Baren är ca 70m2, där man finner stort kök, bar, live spelning hörna, barbeque-grill, och ute terrass. Terrassen har en härlig utsikt där man kan njuta av solnedgången. Priset: 85.000 € Kontakta oss för mer information.

70 m²

Restaurang / bar överlåtes på stranden i Amadores. För närvarande i drift och med goda vinster. Alla vatten, elanläggningar och de 2 badrummen renoverades 2022. Köket och vitvarorna samt lådsystemet är nya. Av de totalt 92m2 är 37 terrass. Kontakta oss för mer information.

92 m² 2 baths

Företag och lokal till salu med 3 arbetare. Verksamheten har alla licenser och betalningar uppdaterade. Denna verksamhet är en restaurang som specialiserar sig på kreativ sydostasiatisk mat. Det är det enda företaget med dessa egenskaper i Playa del Inglés. De öppnade i 2007, och sedan 2014 har det varit beläget på samma plats. Lokalen ligger… Läs mer »Tillfälle till verksamhet i Playa del Inglés

344 m²

Känd verksamhet överlåtes i Shopping center Yumbo. Överföringspriset är 95 000 € Hyran för lokalen är  6,000 € Lokalen har 120,75m2 och 85m2 terrass, uppdelad i 35m2 täckt terrass (ingår i lokalen) samt en 50m2 utomhusterrass. Kontakta oss för mer information.

120 m²

I PRISMA köpcentrum, några meter från köpcentret YUMBO, föreslår vi en affärsöverlåtelse av tillbehör, sportkläder, strandkläder och fetischbutik. Det är ett väletablerat företag med en lojal LGBTIQ+ kundkrets. Lokalen har ett stängt område som kan användas för förvaring eller för att skapa ett mycket bekvämt och privat massageområde. Butiken har ett larmsystem och luftkonditionering. Priset… Läs mer »Träningskläder och tillbehörsbutik i köpcentret PRISMA

50 m² 1 bath

Local de 2 módulos aprox 93m2 Terraza de aproximadamente 90m2 Licencia de restaurante. Sin carga de empleados. Precio de arrendamiento de los locales, incluidas las terrazas: 9.000 € Cuota comunidad: 400 € Ventas anuales 2021: 589.207,00 € Resultado ejercicio 2021: 303.417,72 € Precio de traspaso: 350.000 € Contact us for more information.

93 m²

Local de 1 módulo aprox 46.50m2 Terraza de aprox 90m2 Aforo 123 personas Licencia de bar/plancha. Sin carga de empleados. Precio de arrendamiento de los locales e incluida las terrazas: 4.000€ Cuota cdad: 180€ Ventas anuales 2021: 69.236,45 Contact us for more information.

46.5 m²