Hoppa till innehåll

Om oss

Företaget med många möjligheter

BEAC Mundial SL är ett bolag på Gran Canaria som inriktar sig på bokföringstjänster och ekonomiska analyser samt övriga administrativa tjänster
för alla typer av företag och föreningar.
En komplett administrativ tjänst utifrån kundens behov där vi tillhandahåller allt från uppstart av företaget till den dagliga driften.

Kundlöften

Kvalitet – Kundtillfredsställelse – Ansvar - Förbättring

Vision

Vår vision är att kunna växa i en jämn takt samt att uppnå 100% kund- och medarbetarnöjdhet.

Idé

Ett av våra viktigaste kundlöften och tillika grundsten är kvalitet, d.v.s. vi ska så långt det är möjligt förekomma våra kunder med den information vi tror de behöver
för att kunna driva sina verksamheter på lång sikt samt se till att korrekt information alltid ges och dokumenteras på det egna språket.
I vårt utbud finner man t.ex. bolagsregistrering, tillstånd, anställningar, upprättande av budget, företagspresentationer, ISO certifiering, Implementering av effektiviseringsprogram såsom ”LEAN”, säkerhetsanalyser, juridisk hjälp, faktureringsprogram, kassasystem, bankkonton, försäkringar, serverlösningar, domänregistrering, larm, hyreskontrakt mm.

​Vi befinner oss i Playa del Inglés i kontorsbyggnaden Mercurio vilken är en central samlingspunkt för näringslivet på södra Gran Canaria.